Hämtat syrran

Shuululu :)
Idag har varit seeeg.. Hände inget speciellt i skolan.. Eller jo! Vi fick se
skolkorten, och vad jag ser ut då! ;O Haha jaja lite bättre än förra året var det
nog iallafall. Pappa ringde för en stund sen och sa att jag skulle hämta Siri
på dagis, så jag gick dit och nu har vi ganska nyss kommit hem.

Nu blir det att ta det lugnt ett tag, sen ska jag rida. Det blir kul, har inte ridit på
ett tag nu eftersom jag var förkyld förra veckan. Så de blir skööj (;


Jättegammal, men jag gillar att mitt hår ser så långt ut ;)

Plugg..

Hej, allt bra? Med mig är det bra, bara att jag har så himla mycket läxor och prov den här veckan.. På onsdag har vi prov i musik och matte, på fredag har vi franska prov och soläxa. Och så har vi engelskaläxa till imorrn, som jag självklart glömde ta med hem. Bra jobbat Karro, bra!.. (Y)

Så nu blir det att råplugga i en och en halv timme, sen är det streetdance! :) Då får jag äntligen träffa mina flickor Hanna och Josse igen, var en hel vecka sen jag träffa dem senast ju ;O

Nej, matteboken kallar .. "/

Hihi de bjuder jag på (;

280908

Idag har jag simmat. Syrran går på simskola så jag följde med henne och mamma, jag och mamma simmade 500 meter. Jag var helt slut i benen efter bara 10 längder! Jag måste verkligen börja träna mer.. Sen så har jag suttit och fixat lite med designen på bloggen. Ska fixa ny header nån gån när jag orkar med, men nu får den se ut som den gör ett tag.
Jag ver på USmöte i stallet med. Vi bestämde lite inför haloween-övernattningen som vi ska ha på höstlovet. Det blir kul, spökrunda och läskig mat och så. :)


I'm so over it



Wanting you to be wanting me
No that ain't no way to be
How I feel, read my lips
Because I'm so over
I'm so..

Moving on and it's my time
You never were a friend of mine
Hurt at first, a little bit
And now I'm so over
I'm so over it

Discot igår!

Hej bloggen! Innan jag skriver om idag, så måste jag bara berätta om igår. Vi hade ju disco i stallet, och det blev jättelyckat! Det kom runt 30 ungar och så var vi 10 st i US. Vi dansade, körde femkamp, hade danstävling och limbotävling. Jag bjöd upp en liten kille på typ 11 år till danstävlingen, han var jättegullig! ;D Men vi vann inte, tyvär. På femkampen hette mitt lag blondinerna, och vi kom på delad andraplats (kondstigt nog tyckte dj:n). Det var iallafall en hellyckad kväll, det tyckte nog barnen med. :) Jag kanske får lite bilder senare, som jag kan lägga upp här :)

Lördag

Ojoj idag är jag seg.. Jag hade tänkt blogga strax efter att jag gick upp, men jag orkade inte. Istället satte jag mig och tittade på The Hills, och har suttit här och kollat på det fram tills nu. Idag blir iallafall en lugn dag. Ikväll har ungdomssektionen disco i stallet, så jag ska vara med och ha koll på ungarna. Det var tydligen 30 st anmälda, och så har vi bokat in en DJ, så det blir nog kul! :) Annars händer det väl inte så mycket mer. Ska väl gå ut en sväng tror jag, känner att jag behöver lite frisk luft.

Wake me up when september ends..






260908

Hej bloggen. Idag är det fredag, äntligen!
Skolan idag , det var rätt okej. Haha på gympan hade vi typ sammarbetsövning, och en sak vi skulle göra var att ta oss från en kon till en annan, med bara 5 fötter. Vi var sex st i laget och då har vi ju alltså 12 fötter tillsammans. Iallafall, killarna i mitt lag kom på att alla skulle hoppa på ett ben medans de bärde mig. Det gick väl bra, bara att dom var så himla tröga, så de bara släppte mig när vi hade kommit fram. Alltså bara föll jag rakt ner på golvet. Bra teamwork där. Jaja kul var dset iallafall.

Jag vet inte vad som händer ikväll, det visar sig väl senare. :) Jag vet iallafall att pappa står i köket och steker hamburgare. Mmmh gott (a)

Pusseewn! ♥

IDOL!

Nu ska jag snart käka bullens varmkorv med bröd (gott värre), och sen blir det Idol! Har missat det nu senaste gångerna, men jag vet att Johan från Mjölby fortfarande är kvar iallafall. Jag ska lätt heja på honom ikväll (:




Studiedag

Idag var det ju studiedag, så jag och Amanda åkte till Linköping och shoppa lite. Jag köpte jeans, smink, örhängen och sen en Chai Latte på Espresso House. Det var en mysig dag på stan, och på tåget såg jag världens sötaste kille! Han log mot mig (a) Hahahaha, illa bara att jag aldrig mer lär se han. Jaja..

Min Chai Latte, har aldrig smakat det förr faktiskt. Men nu
lär jag ju aldrig köpa capuccino mer!
Amandas varma choklad, med grädde och marsmellow.


Hoppa på höbalar!


Alexandra hoppar!

Loppan (:

Elvira tar Alex bakifrån. Nejdå, så illa är det inte.


OHMYGOOD!

Haha, sheat asså. Det här måste ni se!
Klicka på längen och se hela videon, det är grymt häftigt! ^^   Klicka!
Jag tycker iallafall det är rätt ballt ;)

Sjuk?

Hej bloggen. Idag mår jag verkligen inte bra, det känns som jag bara blir mer och emr förkyld hela tiden. Men jag var i skolan iallafall, vi hade temadag om sex och samlevnad. Ganska skoj var det faktiskt. Sen gick vi skoljoggen med. Jag, Alex, Elvira och Loppan hoppade på höbalar (mogna som vi är). Har lite kort på det i mobilen, kan lägga ut de sen.

Jag struntade i ridningen idag, känns inte som det är så bra och rida när man är dunderförkyld.

I'm finally waking up, A twist in my story




Nu blir det snart sängen för mig.
Och vad jag har gjort ikväll, det håller jag nog för mig själv haha. Det blir nog bättre så. (;

Puss&gonatt

Tisdag

Sorry för sämst uppdatering igår, men jag var helt enkelt för trött! ^^ Iallafall, så köpte jag en del småsaker på stan. Benvärmare, sjal, örhängen och lite smink. Sen var det ju dans då, askul :D Våran danslärare var sjuk, så vi hade en annan. Först dansade vi ungefär halva lektionen, sen fick vi köra box! Det var gött, jag boxade som fan huhu (a)

Idag så var det skola. Hände inget speciellt, men imorgon har vi temadag sex och samlevnad. Och på torsdag har vi studiedag!


Dom bjuder jag på ;P

Måndag

Hej, måndag idag. Var faktiskt ganska okej med måndag, lite svårt att gå upp i morse bara. :P Men det var ju skola idag, hade lite vanliga lektioner. Och idrott, och den var asjobbig! Vi sprang och körde styrka hela lektionen. Nu kommer jag säkert få massa träningsverk :P
Jaja, nu ska  jag fixa mig lite, sen blir det stan en sväng med Amanda. Och ikväll ska jag streetdanca igen :D Kulkul, jag har mssat två gånger nu, men nu jälvar hahah ;D

Hörs sen, ♥

Save The Last Dance


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Save The Last Dance, som jag precis har tankat hem. Jag mår verkligen inte bra, är hur seg som helst. Har suttit här sen jag kom hem och ätit Fishermans friend, kollat runt bland lite bloggar och lyssnat på Secondhand Serenade. Kärlek till det, men ganska tråkigt.

Så nu blir det film, ciaao ♥

Söndag

Tjenna, allt väl? Jag är jättetrött och genomförkyld. Inte kul alls. Och det blev ju inte bättre av att jag var med och tävlade två klasser i dag. Iallafall, det gick ganska bra, Chappan var jätteduktig, men det känns verkligen att vi inte har hunnit tränat så mkt tillsammans än, för hon blir så lång och mot handen i alla avbrott. Men det blir nog bättre, hoppas jag. Vi fick iallafall två gröna rosetter, Hihi :P

Kort fårn tävlingen förra helgen. Visst är hon fin?
Kanske inte i formen och så, men själva hästen är ju fin (:

Secondhand Serenade - Your Call

Ååh, jag är kär! Secondhand Serenade, så underbart bra!
Bjuder på en live-version av Your Call, så underbart fin låt!


Älskar't !

Lördag

Igår hände det inte alltför mycket, när jag kom hem från skolan låg jag och kollade på The Hills säsong 2 tills jag "däckade" i sängen, sen orkade jag inte hitta på något resten av kvällen. Såg på film med familjen oså bara :)

Idag har jag tjänat lite pengar, städade hos farfar igen. 200 spän för att dammsuga en liten tvåa, det är rätt bra faktiskt! :) Såå, vad händer idag då? Jag ska städa lite i mitt nya rum så vi förhoppningsvis kan tapetsera imorgon, sen ska jag åka upp till stallet för att fixa hästen som jag ska tävla imorrn :) Visserligen är det bara en clear round dressyr, men endå^^

Jaja hörs sen, Pussen!

Freedaag!

Äntligen är det fredag! Precis som alla andra veckor, så har denna vecka verkligen gått i slowmotion. Idag hade vi iallafall friluftsdag. Längdhoppet gick ganska bra, hoppade 3.35, men efter första hoppet sträckte jag mig i benet.. Hade jag inte gjort det så kanske jag hade kommit längre, eftersom jag hoppade längre förra året. Kulstötningen gick inte så bra, stötte mycket längre när vi tränade på lektionen.. Haha samma sak med höjdhoppet. Rev ut mig på 1.30, har klarat högre. Men jag hade verkligen jätteont i benet, så det gick bara inte.
Jag måste leta reda på tigerbalsam och lägga på benet, det kyler ju så härligt. (:

Friluftsdag imorgon

Nu måste jag packa väska till imorgon, vi har nämligen friluftsdag. Alltså, vi ska tävla i friidrott.
Jag kommer nog få rätt stressigt på morgonen (som vanligt haha), så det är lika bra att packa
nu. Jag ska vara med i höjdhopp, längdhopp och kula. Vet inte hur det kommer gå, får se helt
enkelt. En sak jag vet däremot är att jag kommer frysa ihäl! För tävlingarna är utomhus, och det
är ju svinkallt! Jaja, får klä på mig mycket kläder. :P

Puss&gonatt

Idol!

Var det någon som såg Idol idag? Det gjorde iallafall jag! Såg ni han som hade skickat in sitt bidrag via en video på internet, Johan, med långt blondt hår? Som Laila fick skriva på armen på, för guldbiljetterna var slut?

Han kommer från Mjölby! Och jag har gått i samma skola som han! Sjukt bra är han, och så himla kul att han gick vidare!


Här är han iallafall, asgrym!

Torsdag

Hej bloggen, torsdag idag.. Ganska slapp dag i skolan idag. Först matte, där gick vi bara igenom läxan. Sen hade jag biologi och sen hemkunskap. Vi bakade bullar! Haha. Sen hade vi håltimma i nästan 2 timmar, så jag och Alex cyklade till mobilia. Vi ville kolla nya affären Karlsson, men den öppnar visst imorgon. Men sen kom jag på att man får ju provsmaka mat på torsdagar på City Gross, så vi gick in där och så fick vi smaka två olika soppor. Sen hade vi Elevens val, och jag har bild, så jag målade lite på min skiss till ett LP-omslag.

xoxo Karoliinah

Tom på ord..

Jag kommer verkligen inte på någonting att skriva just nu..
Så det får bli två kort på mig istället, hoppas det går bra? :)



Nej nu måste jag sova. Puss&godnatt ♥

Onsdag

Hej alla.
Om jag sa att jag var trött igår, så var det ingenting emot vad jag har vart idag!
Asså seriöst, jag pallar inte det här mer. Gå upp vid 6-7 varje dag och komma hem vid
fyra varje, det är jättejobbigt! Haha jag längtar till höstlovet! ;)
Jaja, det var ju skola idag då. Vi var på en jättelång föreläsning om internet och
så, den var jättebra faktiskt. Man fick reda på massor som man inte visste,
Till exempel att Snyggast.se är så gott som en porrsida! Det hade jag ingen aning om!
Riktigt intressant var föreläsningen iallafall. Visserligen har han varit på min gamla skola
och pratat en gång, så jag visste ju endel redan. Men det var mycket nytt han sa idag med.

Nu ska jag snart klä om lite snabbt och sen åka till stallet. Har ridning idag igen.
Och ikväll måste jag göra färdigt matteläxan. Ska försöka blogga lite när jag kommer
hem från stallet iallafall. Jag måste bli lite bättre på uppdateringen tycker jag ^^

Hörs sen! Puss! ♥


Jag och syster ♥

Tisdag

Hej bloggen. Idag har jag inte hunnit blogga. Detta får bli första och sista inlägget idag.
Först var jag i skolan, och var asseg och trött. Sen när jag kom hem såg jag på OTH
lite, sen sov jag i en halvtimme ungefär. Sen åkte jag till stallet och red Chapell
Hill. Det gick väl ganska bra ^^ .
Nu jag precis sett på Idol och nu blir det att göra matteläxan.
Hörs imorrn! Puss&kram

Bilder från imorse!



Sikken liten sötnos, eller hur? :)
Vi har haft gäster här hela kvällen, och de åkte precis hem nu. Har flötat massa tårta
och bullar och annat onyttigt. Gott gott (a)

Grattis syster 5 år!


Massa grattis till Siri som fyller 5 år idag! :D

Idag blev det att gå upp tidigt och sjunga för syrran. Hon fick massa presenter med prinsessor
och sånt på. Av mig fick hon ett rosa smyckesskrin i form av ett hjärta, med speldosa i.
Det var den bästa presenten sa hon. (a)
Ikväll kommer tjocka släkten och grattar henne.

Nu måste jag fixa mig i ordning lite snabbt, visserligen börjar jag 9.15, men det brukar ta så lång
tid för mig på morgnarna så det är lika bra jag börjar nu ^^

Hörs sen! Puss

Långt varmt bad..

Hej igen bloggen.
Jag har precis tagit ett långt, varmt, skönt bad. Det behövdes kan jag lova.
Nu ska jag sova, för imorgon är det ju skola. Just det, Syrran fyller ju 5 år imorgon, stor tjej nu!
Så då blir det att gå upp tidigt och sjunga för henne. :)

Puss&godnatt ♥

Ge mig sommar NU tack..!

När jag skulle lägga in korten från igår på min dator, så hittade jag några gamla kort som
jag tog i somras. Kolla vad brun jag var (för att vara mig så var jag faktiskt jävligt brun, jag
blir aldrig brun), och vad härligt bränd jag var på kinderna.. Jag vill ha tillbaka sommaren nuu!



Nu ska jag snart ut med Manda en stund, sen ska jag försöka lägga mig skapligt
ikväll, känner mig inte riktigt bra idag.
xoxo
Karoliinah

Dressyrtävlingen

Här kommer lite bilder från tävlingen igår. Måste tillägga att det ser bättre
 ut på bilderna än det igentligen gick (;



Jag hatar mammas kamera! Den går verkligen inte att ta kort med innomhus!
Korten blir jättedåliga, som ni kanske ser.. "/

Jaha, om tävlingen då.. Precis när jag hade packat allt här hemma och skulle ge mig av till stallet, så kom jag på att de har ändrat programmet jag skulle rida! Så jag var tvungen att sätta mig vid datorn och leta upp programmet på internet. när jag trodde att jag hade lärt mig skapligt, så stängde jag av datorn och åkte till stallet för att fixa iordning Chapell Hill. Hon gick ganska bra på framridningen, lite lång och mot handen bara.. Sen på banan kändes det ganska bra, tills domaren visslade och sa att jag hade ridit fel! När jag trodde att jag red rätt, så visslade hon igen, och efter tredje gången jag hade ridit fel (vilket innebär uteslutning) så fick hon sitta och läsa programmet för mig! Gissa om det var pinsamt!? Jag har aldrig skämt ut mig så mycket!

Jaja, hästen var rätt fin iallafall. Och en bra sak är väl att, nu kan det bara gå bättre (;
Nu måste jag sticka till stallet, hörs sen! Puss ♥

Igår kväll(:

Igår skulle jag först följt med lite folk till lkpg på Alternativ, men det
fanns inte plats för mig, elr nåt.
Så jag var ute en stund med Amanda och Lisa. Vi stog o pratade mest. Sen skulle Lisa hem så jag och Manda gick hem till mig och kollade på nyaste OTH-avsnittet. Jag tjuter bara av tanken på Brooke, och att Q är död :(
Jaja, det var en mysig kväll iallafall ♥

Söndag.

Hej bloggen :)
Förlåt för jättedålig uppdatering de senaste dagarna, och igår bloggade jag ju ingenting alls! Men det var för att jag var på så himla dåligt humör. Jag tävlade ju som sagt igår, och ush vad dåligt det gick! Men jag berättar mer om det sen, och då kommer lite bilder med.

Idag har det inte hänt allt för mycket, har mest tagit det lugnt, och städat lite. Ikväll är det USmöte i stallet.


Jag saknar sommaren..

Fredag

Fredag idag. Fett skönt.
Skolan var ganska slapp, hade kemiprov men det gick faktiskt ganska bra :) Och så hade vi lite andra lektioner. Haha, SOn ver lätt roligaste, mogna som vi är så satt vi och kasta sudd, och sen skyllde på folk som knappt gjort nånting. Roligt värre:D
Sen på lunchrasten blev jag jagad av ett emo med, iiiih va läskigt det var! :O
Jag och Amanda skulle åkt till Motala i kväll och kollat på Kvart över fyra (ett band) men Motala är sär och har konstiga busstider, så det gick ingen buss till mjölby ikväll.. Så vi sket it :D
Jag cyklade till stallet istället och fixade lite till tävlingen imorgon :)

Tosdag


Foto: Jag

Hej bloggen.
Tosdag idag, och vilken seg dag det har varit, hela veckan har varit seg och gått typ i slowmotion, tycker jag.. Skönt med fredag imorrn ialafall! :)
På tåget satt jag med Karin, hon åkte med samma som mig idag. :) I skolan hade jag matte, kemi, hemkunskap och elevens val bara, ganska skönt chema faktiskt.
Nu ska jag pkugga kemi och franska, tråkigt tråkigt :P

Puss ♥

Plugg, plugg plugg!

Gaah, jag pallar inte mer! Massa plugg och läxor varje dag, och då är det ändå bara början av nian, jag döör!

Iallafall så var jag och mamma på travshoppen efter skolan, jag köpte ny ridhjälm och tävlingskavaj. Ska nämligen tävla på lördag, det blir kuul :)
Sen red jag lektion. Vi red ut och jag red Lekaco, en jättemysig unghäst. Han var asafin :)
Nu har jag precis gjort färdigt matteläxan, och nu ska jag plugga kemi. Vi har prov på fredag.. Det kommer gå sämst! :P

Puss
/Karro ♥

Tisdag..

Nu kommer äntligen dagens enda, korta och förmodligen ganska tråkiga inlägg.
Idag då; Var i skolan som vanligt. Hände inget särskilt.. Efter skolan blev det bara
plugg, och städa rummet som såg ut som ett bombnedslag! Det blir skönt att få
nytt stort och fint rum snart. Nu har jag precis duschat och nu tänkte jag lägga mig i
sängen och plugga lite svenska, och sen försöka somna lite skapligt idag.

Det blir bra. Nu har jag nog inget mer att säga idag.
Puss&gonatt
/Karro


bjuder på en gammal bild på mig, från när jag konfirmerades.

Snälla! (a)

Ni är världens gulligaste om ni klickar på bilden under och blir medlem på
gratismakeup! (a) höhö.


Bloggkoll

Nu har jag blivit medlem i bloggkoll, har inte sådär jättestor koll på vad det är och hur det funkar, menmen (:
Följ min blogg med bloggkoll

Läxa..

Vi har fått läxa i svenskan, att se på Poirot klockan 20.00 på fyran. Det är visst nån
deckare, ska ju bli skitkul. Inte.. Iallafall så ska vi skriva filmanalys på den, och smart
som jag är
så glömde jag det pappret i skolan. Bra gjort (Y)

Jag googlade på filmen och hittade den här bilden:


Det är tydligen honom det handlar om? :P


Måndag

Hej bloggeen. Idag var en ganska bra dag i skolan. Började med sovmorgon, Yey! Sen engelska, svenska och franska. Haha sen jätteäcklig mat och sen hade vi idrott. Vi sprang spåret, och var tvugna att springa två varv! Fifan säger jag bara, jag trodde jag skulle svimma efter. Det bara dunkade i huvet och jag kunde knappt andas. Iiish. Men det känns ganska skönt nu efteråt faktiskt.
Sen hade vi SO, och sen slutade vi :)

Efter skolan gick jag på stan med Amanda en stund. Jag köpte tre par örhängen, ett halsband och ballerinastrumpor (?).

Lite bilder :


Jag var jättetrött och hungrig, så vi gick till Ica och köpte RedBull och
Extra strong. Gottgott (:


Cheers mates! ^^

Förresten, jag tål nog inte mint. Eller nåt.
För jag har ont i magen nu för jag åt för många Extra strong.. Illa:P

One Tree Hill!

Nu sitter jag här och väntar på att Amanda ska komma hem, hon har vart i lkpg med sin pappa tror jag. Iallafall, jag håller på o tankar hem nya OTH-avsnittet. Gött, det var länge sen det kom ut nåt nytt. Så om inte Manda redan har sett det, så ska vi nog titta på det här hemma sen :)


Lejonkungen


Såg nyss på Lejonkungen med syster. Älskar den filmen :')
Och jag grät såklart när Mofasa dog, det gjorde jag redan när jag var 2 år och såg filmen första gången.. Den är så sorglig ju.. Lätt Disney's bästa film, tycker jag!

Härlig musik är det i filmen med, speciellt Hakuna Matata :


Fint?


Jag kan inte slute kolla på Paris Hiltons knän och fötter..
Är det nån som tycker det här är fint? Det tycker verkligen inte jag!
Jag har aldrig tänkt på Paris som nån med anorexia elr så, men
det här ser ju inte klokt ut!
Eller vad tycker ni?

God morgon

Godmorgon (: Söndag idag, vilket innebär skola imorn. Blää.
Jag gillar inte söndagar.

Jaja, idag då.. Det blir inget Linköping med Amanda, vi kom på att det är inte öppet i stan, och Tornby är inte jättekul.. Så vi hittar på nåt annat sen. Synd, för jag är verkligen jättesugen på att shoppa ;D

Puss ♥

Linköping imorn

Dagens sista inlägg blir det nu.
Jag och Amanda bestämde nyss, att imorgon ska vi till Linköping och shoppa lite. Jag har dock inte så mycket pengar kvar, men nånting kanske man hittar :)
Nu tänkte jag ta och läsa lite i min bok från skolan. Måste lämna in recension nästa vecka, och jag har knappt kommit till hälften i boken. Jag måste försöka läsa varje kväll nu, eller nåt. Jaja det ordnar sig nog.

Ha en bra kväll / natt.

Puss
Karoliiiiiiina ♥

Racing with the moon

Jag har precis sett på film med mamma. Vi såg på "Racing with the moon", eller
"Nu börjar livet som den heter på svenska. Den var ganska bra tycker jag.
Men jag och mamma tycker mer om sk. "gråtfilmer", och den här var inget dugg gråtig,
haha. Men den var rätt bra ändå :)
Riktigt gammal film, Nicolas Cage är jätteung i den ju ^^
Jaja, gullig var den iallafall.

Regn! :/

Hej. Lördag idag, och det har regnat nästan hela dagen hittils. Ush!
Iallafall, jag följde med mamma och pappa till en byggaffär förut. Jag valde ut tapeter och golv till mitt nya rum. Det blir jättefint tror jag! :)

Sen har jag spacklat lite i rummet, och snart går det nog att tapetsera.
Ujuj vad fint det kommer bli (a)

Nu har jag suttit vid Photoshop ett tag, håller på med headern.
Jag blir verkligen aldrig nöjd.
Men nu blir det nog rätt bra faktisk. =)


Nyss vaknat.


Stallet var supertrevligt. Jag stog mest och pratade med folket där, och så följde jag med Marre och Phigaro på en promenad. Vi var nog ute i en timme. Det var mys. :)

Jag satt och såg på tv , sen somnade jag framför tvn, vaknade nu precis.
Men det var skönt och sova, jag var verkligen jättetrött. ^^


Fredagfredagfredag!

Gaash vad sakta denna vecka har gått.. Men nu äntligen äre fredag! :)
Idag var det rätt kul i skolan, speciellt idrotten, haha vi körde golf ;D
Jag och Alex ägde ju, NOT. Nee men vi fick lite bra skott ibland faktiskt.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Dricka kaffe och sitta vid datorn. Det låter bra.
Sen tänkte jag cykla upp till stallet, jag ska tävla nästa lördag, så jag måste
anmäla mig till den tävlingen. Sen tänkte jag umgås lite med folket där med.
Alltid trevligt:) Och så kanske jag skulle fota lite med? Jaja, får se.
Nu ska jag fixa ny header, igen. Haha, blir aldrig nöjd ;D

Pusshej ♥

Ändrat headern

Nu har jag ändrat headern lite. Ingen större skillnad, den blev lite mindre bara. Ska försöka fixa en lite ännu snyggare nån gång, när jag orkar (:

Sjuk idag..

Hej bloggen. Idag är jag sjuk. Är genomförkyld och snorig och seg, hade även ont i magen imorse. Så, jag fick vara hemma idag. Skönt det..

Jag skulle igentligen rida ikväll, men det blir nog inget med det. Jag orkar inte helt enkelt, dessutom är jag ju liksom sjuk.. Jaja. Jag ska nog sätta på nån film snart, så jag har något att göra. :)

Hoppas ni mår bra? Puss ♥

Seg dag

Ush, denna dag har gått riktigt segt. Och jag är jätteförkyld. Är helt täpt och seg och trött för den där jävla förkylningen. Och för att inte tala om min röst! Haha, jag känner typ inte igen den ^^
Jag tror inte det blir nån skola för mig imorgon, faktiskt..

Iallafall.. Idag då, skolan som vanligt först. Sen träffa jag Anna och Amanda en stund på stationen, sen drog jag och Amanda hem till mig en stund och käka och satt vid datorn. Sen gick hon hem, för jag skulle till stallet, och nu har jag precis kommit hem. Jag red världens mysigaste häst, Chapel Hill heter hon. Och jag ska tävla henne lite i dressyr, hur kul som helst ju! :)

Nu ska jag plugga lite Svenska, sen sova tror jag. Är hur trött som helst.
Men här kommer iallafall några kort som jag tog idag med min nya älskling (a) :







Nu blir det som sagt plugg och sängen. Hörs imorgon! ♥

Kameran + egopics

Nya kameran är då en Olympus 840, elr nåt haha. 8 megapixel, 5x zoom osv. Finns många bra inställningar och fotolägen och så, så den är jättebra tycker jag. Och färgen bara älskar jag!


Här ser man kameran. Även mitt nya linne.


Jag vet, bilderna är jättesuddiga. Men jag provade nån
konstig inställning, plus att bilder blir ju rätt dåliga i bloggen.

Nej, nu ska jag duscha och sen gå och sova.
Puss&gonatt ♥



Linköping merd bästa Jossee!

Heeej, ;D
Idag har jag varit i linköping med Josefiine, vi shoppade (Y)
Först tog vi bussen in till Tornby. Gick till PC-city, och gissa vad jag köpte! Jo, .. en rosa digitalkamera! Och jag älskar'n! <3 (a)
Sen köte jag ett linne, en kofta och ett bälte med. Ganska nöjd, och på lördag blir det antagligen lite mer shopping med Amanda med. Sen när vi väntade på tåget hem så såg jag Tor en bit bort, så vi gick och pratade med han, sen satt han med oss på tåget.

Här kommer lite bilder, tagna med min nya älskling! :

Jossebaby gör en snygg pose på tåget ;P

Tor, han ville inte vara med på kort ^^

Haha jag hade damp, och josse sa nån pose som jag skulle göra och då fick jag skrattanfall ;)


Kul dag var det iallafall, måste göras om snart! Puss på't ♥


Söndag

Hej bloggen.
Igår var jag som sagt hos Josse, det var jättemysigt, vi snackade skit mest, haha. Och såg på filmen A walk to remember. Den var jättebra, jag var asnära på att tjuta .. (a) Sen spelade vi lite Guitar Hero med, och jag vann såklart! Jaja mys var det iallafall, måste göras om! :)

Idag har jag simmat igen. Siri går på simskola så jag följde med idag, och simmade 500 meter med mamma. Sen sov jag en stund, och sen slipade jag lite spackel i mitt nya rum.

Nu kom jag precis hem från stallet, har varit på US-möte. Och nu ropade mamma att det är mat.



Skrevs i söndags, men glömde skriva rubrik så det publicerades inte, haha!