Tävlar..

Jag är med och tävlar om den här väskan på www.kissies.se, visst är den fin? :)



Med Josse

Hej bloggen. :)
Jag har inte orkat skriva tidigare idag, men jag är iallafall med Josse, det var ett tag sen jag träffade henne. Vi har mest suttit här och snackat massor, och så har vi sett på film, Made of Honor. Den var asbra ;P Och det snööar idag! Fyy, jag hatar snö. Haha jaja, skriver mer ikväll, då lägger jag nog in bilderna från London med.

Puss! ♥

HEMMA!

Heeeej! Nu är jag hemma! Eller ja, jag har varit hemma i några timmar förstås, men det är först nu som jag fått lite ork till att skriva. Jag ahar haft det helt underbaart i London, sett många roliga sevärdigheter, gått på musikal, vart inne på världens största leksaksaffär och så. Just nu är jag så himla trött så jag orkar inte ladda upp bilder. Men jag kan lova att det finns fler än hundra kort på min dator nu från de här fem dagarna. Imorgon ska ni få se dem, jag lovar! :)

Alltså vad läskigt, jag har hur mycket som helst att skriva om nu ju, men endå så kommer jag inte på nånting. Är helt tom på ord. Men det är nog för att jag är så trött. Vi var på musikalen igår kväll, och vi kom hem till hotellet vid ett - två på natten, och sen gick vi upp sex i morse för att packa. Plus att vi har ju hållt igång nu och gått flera dagar i rad utan att vila, så det vore kanske konstigt om jag inte var trött, haha.

Jaja nu ska jag se på tv eller film och ta det lugnt, och snart kommer Amanda och hämtar sin kamera. :)

Pusssss! ♥

Jag på supermysiga restaurangen Sarastro,  (:

Snart drar jag..

Hej på er. Nu har jag packat färdigt allting, och snart åker vi till Skavstad för att sedan gå på flyget till London. Jag ska bara springa bort till Amanda en snabbis, för att säga hejdå och hämta hennes kamera. Min har jättelitet minne, och jag har inte orkat köpa ett större så jag ska få låna hennes! :) Jättesnällt tycker jag.


Det här tänker jag flyga i. Mysig tröja och sköna jeans.

Nej nu måste jag fixa färdigt det allra sista. Jag kommer hem på onsdag så då hörs vi igen :)
Puss, ha det bra här i Sverige! :)

Packa, taco, Idol, kusiiiin!

Jao, rubriken beskriver min fredagskväll. Har packat färdigt nu, har bara nessesären kvar. Och så åt vi taco till middag, min favoritmat såklart. Och så himla gott! :) Sen har jag kollat på Idol, och självklart åkte ju den sämsta ut, Loulou. Han är verkligen inte bra längre, sämst av dem som är kvar. Johan var för övrigt bäst! ;D

Och sist men inte minst, det bästa på länge! Jag ska få en kusiiin! :D
Min morbror och hans tjej var förbi här förut, och berättade att de ska få barn. Jag blev jätteglad och helt tårögd. Så himla kul, och det känns så himla overkligt! Aaaaw, mamma ska bli faster :D

Haha jaja, nu ska jag snart sova så jag är pigg imorrn. Ska försöka skriva ett inlägg innan vi åker imorn.
Puss på er, gonatt! ♥

Loooooooooooov!!

Heejj , äntligen är det lov! :) Idag hade vi som sagt prov i andra världskriget, det var rätt svårt men jag tror faktiskt det gick ganska bra för mig. Nu sitter jag här med elvira, hon våfflar sitt hår ^^
Ikväll ska jag nog bara packa, för imorgon bär det av! :D

Puss ♥

Andra världskriget

Sho.. Ni anar inte hur trött och seg och suur jag är.. Har suttit och pluggat på Andra Världkriget hela dagen sen jag kom hem från skolan, det är så himla tråkigt! Dessutom får jag inte in skiten i huvet.
Om Hitler bara hade varit bra på att måla och blivit konstnär istället för att gå med i tyska armén under första världskriget, så hade det förmodligen inte blivit något andra världskrig, och då hade jag inte behövt sitta är och lära mig alla jävla årtal och skit. Det är massor olika datum, städer, namn och grejer man ska kunna. Och jag kan det inte!
Åhh, vad jag behöver lov nu.
Men, som tur är så är det bara imorgon kvar. Sköönt! :)

Fuck Hitler, han förstörde inte bara massa judars liv.
Han förstör även mitt, iallafall just nu ;P


Nu ska jag plugga vidare och sen ska jag soova tänkte jag. Puss

One Tree Hill


Nu har jag precis tankat hem nyaste avsnittet av OTH, så nu ska jag se på det
och sen ska jag göra matteläxan och plugga till SOprovet.
Pussen ♥

Nyklippt

Jahopp, då var man nyklippt och fräsch då! :)
Det blev dock superkort, mycket kortare än jag trodde det skulle bli.
Men det behövdes verkligen, för mitt hår var ju alldeles sönderblekt och fult.
Så nu är det slut med det ^^

Jag orkar inte berätta mer om dressyrclinicen igår, men som jag skrev  i förra inlägget, så gick det superbra.

Klippa mig

Hej bloggen. Hinner med ett kort inlägg nu, sen måste jag sticka till frisören för jag ska klippa mig. Igår gick det jättebra faktiskt! Var doch lite pinsamt och så, men men..
Blogar sedan när jag kommit tillbaka. Måste plugga SO och matte med, men några inlägg ska jag väl hinna hoppas jag! :)
Puss ♥

Smoothie


Det fick bli en banansmoothie. Pimpim-glas och pingvinsugrör. Gott värre!
Nu måste jag dra. Hörs sen (:

Nervös!

Hej bloggen, kom hem från skolanb för en stund sen, och nu ska jag snart åka iväg igen. Ska till stallet, för som jag skrev igår så ska jag rida dressyrclinic. Och jag är sjuukt nervös! Men jag hoppas det går bra iaf. Nu ska jag ta mig ett ordentligt mellanmål och sen åka iväg. Kommer nog hem runt 8-9 ikväll.
Puss! ♥

Godnatt (snart)

Dansen gick superbra! Börjar lära mig nu (a)
Nu ska jag ta mig en nattmacka, och sen ska jag såsmåningom göra mig redo för att sova. Imorgon blir en lång dag, jag ska rida en dressyrclinic på ridskolan, det betyder att massa kommer att kolla på mig medans en ridlärare pratart om hur jag rider typ. Fy vad jag är nervös!

Jaja, Godnatt med er :) ♥

Då var det måndag igen

Hej och hå, nu är skolveckan igång igen. Den här veckan är dock mycket lugnare än förra. Bara typ två (?) läxor och ett prov. Provet är i historia. Andra världskriget, det är otroligt många datum, årtal, länder och platser att komma ihåg. Men det ska nog gå bra, eftersom jag ska börja plugga till det idag :)
Annars då, skolan var helt okej, jag fick gratis kaffe på gårn ^^ Börjar bli lite "kaffe-stammis" där. På idrotten körde vi redskap. Och jag är sämst på plintar. Haha, så alla vet det liksom.
Nu ska jag skriva lite viktiga punkter och årtal från andra världskriget, och sen är det streetdance. Josse den dissaren har slutat, men Hanna och Megan får jag träffa iallafall!
Puss på't ♥

Promenad

Hej igen (: Var nyss ute på en liten promenad med Amanda. Det var ett tag sen jag träffa henne så vi hade mycket att prata om. Nu så ska jag duscha sen ska jag nog läsa lite bloggar och så, sen ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll. Det blir skönt.
Hörs imorrn! Godnatt ♥


191008

Godmorgon, jag vaknade för lite mer än en timme sen. Jag är jättetrött, skulle vilja sova hela dagen. Men det kan man ju inte göra ^^. Igårkväll var jättekul. Pappas band spelade, och nästan alla var uppe och dansade. Klockan var nog runt halv tre när vi gick hem, och jag somnade väl närmare halv fyra sen. Men kul vare! :)


God morgon

Ujuj, jag är morgonpigg idag ;D
Idag blir det först att ta det rätt lugnt, sen ska vi ha konsert i linköping
och sen ikväll blire 50-årsfest! En vän till familjen ska ha festen. Det blir
massa folk och så ska pappas band spela. Det blir kuul :)

Puss! ♥

Ge mig håår!

Hur fint är inte det här löshåret?! Det finns på Happyhair.se. Jag ska nog ta och beställa det nån gång när jag harlite mer pengar, eller vad tycker ni? För visst är det fint med låångt hår? :)

Me today

Vågigt hår, fläta i luggen. Me like. (:


Handlaa


Jag följde med mamma, pappa och syster och handlade förut. :) Först drog vi till Sharpman och köpte ett presentkort (Sharpman är en hästaffär). Jag hittade snyggaste fjällräven jackan, jag bara måste ha den (a)
Sen åkte vi till kvarnen och handla mat. Potatissallad och rostbiff vart det, muumms.
Nu blir det Idol, Heja Johan!

Puss ♥

081017

Heeey, fredag idag! Är det verkligen sant? :')
Ni anar inte hur skönt det är, och hur himla jobbig denna veckan har varit.. Igår satt jag pch pluggade biologi hela dagen, och idag hade vi prov på det. Det gick ganska bra, men jag fick hjärnsläpp på de sista uppgifterna. Och det var på dem som man kunde visa om man är värd ett högt betyg.. Men ett VG hoppas jag verkligen att jag får. Annars är jag sämst ;)

Vad händer i kväll då? Jag vet inte riktigt. Skulle varit med Elvira
men hon hade visst konsert så det gick inte ;P
Vad ska ni göra?
Puss ♥

Akon - Right now (na na na)

Lyssna och njut:


Haha min brors översättning på låten första gången han hörde den: "Jag är kåt nu, nu, nu, nu". Det stämmer ju faktiskt lite, men Akon är ju bäst så .. (a) ♥

Blä för skolan..

Asså faan vad jag hatar det här, skolan tar ju över hela ens liv och fritid ju! I söndags satt jag ju och skrev deckare nästan hela dan, och igår satt jag och läste från att jag kom hem från utvecklingssamtal till halv tolv. Och ändå han jag inte ens börjat på bokrecensionen som skulle mailas till lärarstudenten igår.. :P Får skriva den idag.
Och aa just det, till imorrn har jag matteläxa och så ska jag göra om en
läxa i hemkunskapen, så då måste jag plugga hela dagen idag med.
Och på fredag har jag franskaläxa, SOläxa och biologiprov. Det är ju sjukt! :S
Jag tänker börja plugga om tio minuter, så fram tills det kan jag iallafall roa mig vid datorn. Tror inte det hinner bli något mer inlägg idag..
Puss på er ♥
 

Some pics

Här är lite kort som jag tog på några blommor i trädgården igår :)


Hemlisen

Jag skrev ju i lördags att jag höll på med en hemlis som jag skulle berätta sen..
Och nu kommer den! :



Jag har blivit brunett! :D Och jag triivs som in i, håret känns så himla mycket fräschare nu och jag passar mycket bättre i brunt än i blondt.

Vad tycker ni? ♥

Ledsen.. "/

Hej bloggen. Hemskt ledsen för att det inte blev något inlägg igår, men jag satt och skrev på min svenska-deckare hela dagen. Eller okej, nu ljög jag faktiskt. Inte hela dagen, för jag gjorde en del annat också. Som tex. hjälpte till att ta ner stutsmattan, var ute och fotade lite och lekte i PS en stund. Men annars så skrev jag nog hela dagen. Jag blev iallafall färdig, för klockan 23.00 kunde jag trycka på utskrivningsknappen =)


Det blidde inget skrivande..

Haha, som jag skrev tidigare så skulle jag sitta hela dagen och skriva på min deckare, men så blev det inte. Istället har jag varit lite barnvakt åt syrran och kollat på The Hills och följt med mamma till Ica.
Och ni kan aldrig gissa vad jag gör nu! :O
Haha, nej det tänker jag inte säga, det får bli en hemlis. Tills det är färdigt :)

Lördag

Godmorgon bloggen. :)
Jag vaknade för en stund sen, har bara hunnit käka lite frukost.
Idag måste jag skriva på min deckare i svenskan. Inte kul. Men den måste lämnas in på måndag, och jag är bara i början på den. Så det blir till att skriva hela helgen. Och läsa min bok som ska vara utläst på tisdag.


Ska jag bli brunett igen tycker ni? Inte sådär
mörkt isåfall, men typ ljusbrunt?

Godnatt

Nu ska jag se på ett avsnitt av The Hills och sen ska jag sova.
Godnatt, sov sött :' ) ♥

One step at a time



Jordin Sparks - One step at a time.
Jag vet inte varför, men den låten känns så himla äkta.
Den passar in så bra på allting. ♥

Friday

Idag är jag glaad, för det är fredag :D
Skolan idag var rätt kul faktiskt, haha jag trodde seriöst att det skulle bli krig ;)
Nästan lite synd att ingenting hände. Men lika bra det kanske..
På idrotten så planerade vi elevledda lektioner. Jag och madde ska ha dans.
Cha cha slide och trojka och kanske nån mer. Det blir kuul (:

Pusss♥

Snart fredag

Jag som bäbis, inte så gulligt va? ;P

Idag var det seeegt.
Men imorgon är det helg. Hell yeah, det behövs.
Är det bara jag som tkr veckorna går rätt fort nu? :) Det är jätteskönt ju, för nu är det inte alls långt kvar till höstlovet och London! Idag är det pluggplugg som gäller. Har SO-läxa och franskaglosor till imorrn. Och biologiprov nästa vecka. Och så ska vi lämna in deckare och recension i svenskan nästa vecka. Så ni kan ju gissa vad som väntar mig i helgen? :P

Puss ♥

Grey's Anatomy

Weeei, nu ska jag se på Grey's Anatomy. Har missat varje avsnitt av denna säsong, men nu ska jag se på det igen varje kväll som jag gjorde förra säsongen. :) Oj, nu ser jag att jag redan har missat en kvart! Måste tagga nu.
Efter Grey's blir det sängen för mig.


Så, med det här säger jag godnatt. Sov gott med er! Puss ♥

Världens bästa ponny ♥

Idag red jag Edward, en liten tjock och slö D-ponny.
Och det gick så hiimla bra! Han var jätteduktig och jag vet att det låter som jag skryter nu, men jag måste säga att jag var riktigt duktig med idag! :)
Han gick framåt (det brukar han inte göra) och i form hela lektionen.
Världens bästa lilla ponny är han, min Eddiie!





Inget internet

Hej. Det har varit superdålig uppdatering idag, jag vet.. Jag är verkligen ledsen.
Men det är såhär att mitt internet fungerade inte förut när jag försökta gå in på internet flera tusen gånger. Det var tydligen ngt fel på uppkopplingen, sa pappa. Sen var jag ju tvungen att åka till stallet för att rida.

Men nu funkar det igen. Och då är jag glaad :')

Matteläxa

Nu har jag suttit här en stund med matteläxan. Den är igentligen tills på torsdag, men jag tyckte det var lika bra att göra den nu :) Känner mig rätt duktig (a) haha. Nu ska jag läsa lite biologi medans jag sitter här vid datorn och surfar runt. Sen blir det sängen rätt tidigt för mig. Jag behöver verkligen sova ut. Men jag ska försöka skrivanåt innan jag går och lägger mig. ♥

Wieerd tuesday

Go' kväll allihoppa (:
Idag har det varit konstig stämning i klassen. Alla har varit tjuriga på alla typ, det märktes speciellt på sista lektionen. Tilloch med jag var på jävligt dåligt humör då, satt och skällde ut en viss person ;D Jag var asförbannad på'n..

Efter skolan tog jasg tåget direkt till lkpg. Där gick jag och bror till mammas jobb och var där tills vi tog bilern till polisen. Jag och bror fixade pass till London-resan :) Och fyfan vad jag såg ut på kortet! Haha palla att jag kommer ha det passet i fem år, när jag ser förjävlig ut på bilden. Men men så äre :P

Pussiis ♥

Sony Eriksson T650i Precious Gold


Jag är med i en tävling hos Shopaholicmamman där man kan vinna den här mobilen. Jag menar, hur snygg är den inte?! Självklart man är med liksom ^^ Jag kommer förmodligen inte vinna, så jag ska nog spara pengar och köpa en sån, nån gång! :)



Ååååhh, svårt!

Nu har jag precis kommit hem från dansen. Och gaaaash vad svårt det är! Jag missade de tre första gångerna, så nu kommer jag efter hela tiden. Det är verkligen svårt, skulle behöva en privatlektion eller nåt -_-
Jajja. Nu ska jag duscha och sen glo på TV en stund.
Sen blir det sängen för mig :) Puss! ♥

Jag vill kunna dansa streetdance lika bra som snyggingen Channing Tatum!



Rosa Parks!


Engelskaläxan till imorgon är att skriva om antingen MLK, KKK, Black Panthers eller Rosa Parks. Jag valde självklart Rosa Parks (en svart kvinna i USA som satte sig längst fram i bussen trots att svarta människor var förbjudna att sitta där). Så modigt och stort gjort av henne.. Min idol ^^ Haha eller inte, men den kvinnan var ju helt otrolig!

Måndag


Måndag idag.. Alltid lika kul, hehe :P
Idag hände det inte allt för mycket i skolan. Nästan ingenting faktiskt.
Efter skolan så satte jag mig direkt och pluggade, och har pluggat nästan fram tills nu. Har gjort engelskaläxa och biologiläxa.
Nu ska jag snart åka iväg till dansen. Träffar Josse, Hanna och Megan, ni gör min måndag tjejer! (;

Jaja puss på er! ♥

Chai Latte!

Åååååh, ni aanar inte hur sugen jag är på Chai Latte! :O Beccis hade ett nytt läppglans/lipsyl, som jag lukta på och det lukta preciis som chai latte! Haha jag är konstig jag vet, men jag bara måste dricka det nu! (a)


"Du kommer skratta åt det här hela livet"

Haha, asså detta är det roligaste jag har sett på länge!
Martin Timell och Albin, 8 år :


"Dangens outfit"

Haha, jaadu, detta är verkligen ingen modeblogg.
Men baraför att liksom, så kommer min första "dagens outfit" nu! :


(Sexiga strumpor, aaight?)
Tröja - Lindex (!)
Jeans - Gina Tricot
Armband - Konfapresent
Och så hade jag stövlar, skinnjacka och halsduk till det (:

Sunday, bloody sunday

Hej bloggen. Idaag har varit en tråkig dag. Och då syftar jag på vädret.
Det har ju i princip regnat hela jävla dan. Fy vad jobbigt. Jaja, idag blev det att följa med till simhallen igen. Simmade 20 längder, alltså 500 meter.
Sen har jag hjälpt pappa och tapetsera mitt rum med, och det blir huur fint
som helst kan jag lova! Jag längtar verkligen tills det är färdigt och jag kan
börja möblera där uppe, då ska jag ta kort och visa här på bloggen :)

Förresten, så trivs jag bara mer och mer i min nya lugg! (':



Lugg + uppklippt!

Nu kommer hemlisen, Jag har kilppt mig! Lugg och lite mer uppklippt.
Gaash, jag typ känner inte igen mig själv! Men det blev nog ganska bra
ändå, faktiskt. För att vara mig. Det är ju inte världens lättaste att klippa
sig själv, aight? :) Jaja här har ni lite bilder:



Nå, vad tycker ni? Snälla svara ärligt, så många som möjligt ! :)

Kanelbullens dag

Hej på er. Idag är det lördag, och kanelbullens dag. Självklart har familjen
Hollén fikat kanelbullar, vad annars liksom? :)
Idag är en sån där deegardag, igentligen borde jag ut och springa
eller åka till Linköping och leta efter praoplats, men det orkar jag inte. Hah!
Istället har jag gjort en annan grej.. Helt själv! vad det är ska jag avslöja sart! (;

Puss

Camp Rock!



Jag har precis sett på Disney Channel's nya film Camp Rock, den var riktigt bra faktiskt! Dock inte lika bra som High School Musical, men endå. Och Jonas brothers, DAMN, vad snygga dom är.. Speciellt han som sjunger (på bilden över), vet inte vad han heter höhö.


Damn it säger jag bara! ;)

Fredag

Äntligen är det fredag, och som vanligt behövdes det verkligen! :)
Idag var det skoola, och nu ska jag kolla på nyaste OTH-avsnittet, och sen lite The Hills. Får se vad som händer ikväll.

Igår iallafall så satt jag med bilduppgiften och franskaglosor hela kvällen. Provet idag gick ganska bra, skrev på allt iallfall. Så man får ju hoppas på det bästa. ^^

Puuss ♥

Torsdag

Idag är det torsdag, och jag är som vanligt jättetrött och har fullt med plugg att göra. Igår hann jag inte blogga mer för jag kom på att jag har franskaprov imorgon, så det blev till att sätta sig och plugga. Idag måste jag både plugga franska och göra bild. Bilduppgiften ska vara inlämnad senast imorgon, och jag har jättemycket kvar. Så det blir nog inget mer inlägg idag heller. Tyvär. Nu ska jag iaf äta kycklingwook, sheetgott, och sen sätta mig och måla och plugga.
Puss&Kram ! ♥

Sitter förresten vid mammas macbook, och hittade det här gamla
fjortiskortet på mig ;D

1 oktober

Hej bloggen. Idag är det oktober, vilket betyder att det snart är höstlov, och då blir det London! Hellyeah vad kul!

Idag hade vi två prov. Först matteprov direkt på morgonen, och det gick jättejättedåligt. Jag hoppade över flera stycken, och det tog så lång tid för mig så jag hann knappt ens läsa igenom de sista när lektionen är slut. Så jag får väl vara glad om jag ens får godkänt. Sen sista lektionen idag så hade vi musikprov. Det gick lite bättre. Hela kvällen igår satt jag och plugga till det, (det var därför det inte blev ngt mer inlägg igår) så jag kände mig ganska säker iallafall.

Förresten, har jag sagt att jag är skoltrött!?