Lördag

Stört bra låt från Freaky Friday: Christina Vital - Take Me Away

Gokväll :)

Jag är hemskt ledsen för min kassa bloggning den här veckan.
Jag har helt enkelt haft varken inspiration eller lust. Ska försöka bättra mig nästa vecka.. Hihi försöka iaf.. :P

Idag vaknade jag upp med Elvira. Hon och Andreas som med går i min klass kom till mig igårkväll. Hehe, det var trevligt. Iaf vi körde GH och såg på film (klassikern Freaky Friday) på förmiddan idag innan hon drog hem. Då drog jag till en annan kompis och såg ännu mer film, haha. :)

Hoppas ni haft en bra dag? Puss! ♥

Fredag!

Hej bloggen! Fredag idag, hur härligt är inte det? =)

Idag hade vi praktist kemiprov i skolan, det gick ganska bra faktiskt för mig. Men jag hann inte skriva färdigt labbraporten, och det är väl lite mindre bra kanske..

Efter skolan klippte jag mig, det blev jättebra men superkort! Jag som vill ha låångt hår.. Fast det växer ut snart, mitt hår växer jättefort. :) Sen var jag med en kompis, och nu väntar jag på att Elvira ska komma snart. Kul! :)

Puuss♥

Dåligt pluggande



Jag var aldrig med Elvira, hade för ont i magen för att kunna göra något. Skulle pluggat med, men jag orkar inte! Gaah, det är inte mänskligt att vara såhär trött, seg och ofokuserad som jag! Väck mig nån, snälla?

Nu ska jag lägga mig snart, ska sova massor inatt.. :p
Imorgon slutar jag ganska tidigt (vid två) och då ska jag direkt till frisören!
Ska klippa mig
, äntligen. Håret är jätteslitet och träligt nu så det blir nog bra.

Puss och gonatt ♥

This Long Distance is killing me


♥ Brandy - Long Distance

Skitmage!

Gaaaahh, vill nån byta mage med mig eller?

Jag har fan ont i magen varje dag, är det inte mensmagen så är det matmagen. Idag är det matmagen. Var tvungen att gå hem från skolan för jag klarade inte att vara kvar, visste inte vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen! Fyfan säger jag bara..

Ikväll ska jag till fritidsgårn med Elvira tror jag, vi ska spelaGH WT!
Yeah! Jag ska lätt köra trummor ;)


Lillördag


Hej på er, allt bra?


Med mig är det sådär, är trött och har mensverk men jag ska inte vara tjurig och klaga, känns som jag gör det varje dag haha. Slutade två idag, skönt. Gick hem till Elvira efter skolan och var där ett tag. Sen tog jag tåget hem och lade mig i sängen och sov i säkert två timmar, bara för min j*vla mensverk. Förlåt, nu klagar jag igen. Vaknade en halvtimme innan min ridlektion och fick jättebråttom men jag hann! Red Reimus, stor och pigg och stark. Men det gick ganska bra och vi hoppade :')

Nu ska jag plugga lite SO, måste passa på nu när vi inte har några prov på ett tag, förutom de nationella som börjar nästa vecka. Ush jag är jättenervös för nationella proven!

 Puss!♥

Huur snygga!?



Shit! Jag är kär!
Hittade nyss de här snygga skorna från Björn Borgbrandos.se för endast 499:-
Jag menar, hur himla snygga är de inte?! Gah I'm in lööve..

Vad tycker ni?

Förintelsens Minnesdag

Hej bloggen. :)

Idag hade vi temadag i skolan, det är ju Förintelsens Minnesdag idag..
Först såg vi filmen The Pianist, den var hemsk!! Men samtidigt sjukt bra, helt klard värd att se måste jag säga. Men som sagt, hemsk och inget jag vill se igen.

Sen efer lunchen kom en som har suttit i koncentrationsläger och berättade lite om vad som hände och så. Hela hennes familj dog under andra världskriget i koncentrationsläger, men hon överlevde och när kriget var slut flyttade hon till Sverige. Hon var bara 14-17 år under andra världskriget, det måste vara jättejobbigt att veta att hela ens familj har blivit utrotad, och börja om ett nytt liv i ett helt nytt land.. Massa cred iaf till henne som åker runt och berättar om det! :)

Linser

Min normala ögonfärg - grönblå.

Med linser - brun! :)



Jag fick hem mina bruna linser i torsdags. Snygt va!? Men jag ser verkligen annorlunda ut, ska jag vara ärlig känner jag knappt igen mig själv när jag har linserna i. Hehe. Men det är snyggt, skulle vilja ha ett par iisblåa med, alltså typ jätteljusa. Mjau!

Nu ska jag föna håret sen sova. Godnatt ♥


Jeanstights

Jeanstights från Vero Moda & tubtopp från Wear It

Så ser tightsen ut, men jag antar att de flesta vet det, de flesta har väl rent sagt ett par själva. Eller? :) Jaja jag är lite efter av mig, köpte iaf dehär idag och jag älskar dem! Supersköna och ännu mer snygga.

Sorry för hur jag ser ut, men jag duschade precis så jag orkade inte fixa håret eller ta på mig strumpor. Haha. Och sorry för strumporna som ligger på golvet med :D



Måndag

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår ganska bra.
Fast jag gick hem lite tidigare från skolan för jag hade sjukt ont i magen. Men jag hann förbi stan en sväng iaf, köpte ett par ljusa jeanstights på Vero Moda. Älskar dem! ♥

Idag ska jag bara ta det lugnt, har nog inget plugg heller så det är skönt! :)

Puss ♥

Godnatt!

Hej igen, ledsen för sämst uppdatering idag.
Men, jag har ju varit med Elvira, och vi har haft så jävla kul så jag har inte tänkt på bloggen en sekund. Men nu ska jag sova och imorgon är det skola.

Puss godnatt ♥

Söndag


Jag och Karin i fredags. Jag är sjukt STOLT, fick upp majsburken. (:

Godmorgon bloggen!

Haha. Lite kul att jämt när jag skriver godmorgon har väl många varit vakna i flera timmar.. Men inte jag haha! Eller förresten, jo, jag har nog varit vaken ett tag. Har tittat på barnkanalen med syster ett tag faktiskt. Såg A-A-Amigoo ( :D ) och Bobster. Kulkul.

Inatt låg jag vaken och smsade med Viktor, mys. Hihi. Vi skulle faktiskt dygna först men sen dissa han och somnade. Men jaja, lika bra det, annars hade jag varit så gott som död nu. Jag måste seriöst sova 7-8 timmar varje natt, annars funkar det inte.

Iaf, idag ska jag va med Elviiiira! :) Hon är redan i Mjölby för hon spelar med Ungdomsmusikkåren, så hon knallar hit sen när de är färdiga. Får se vad vi hittar på, hon ville sola så vi kanske gör det.

Nu måste jag hoppa in i duschen. Puss

I don't see what anyone can see ..

.. in anyone else but you.

Michael Cera & Ellen Page - Anyone Else but you (från Juno)


Den här låten körde vi igår. Läs inlägget under och du förstår.

Störtskön, och bra första-låt. Endast två ackord, vilket gjorde det lätt för Hanna och Becca. Och lätt för mig att improvisera ett trumkomp.


Lördag



Hej!

Hur mår ni? Jag mår bara bra.
Igår kom ju Beccis, Karin och Hanna till mig. Det var jätteroligt.
Först åt vi massa godis och chips, sen gjorde vi tacos och åt.

Sen är det såhär, att vi hade ett nyårslöfte förra året. Det var att bilda ett band vi fyra, det gick inte så bra och vi repade aldrig. Men igår fick vi för oss att vi skulle prova spela lite, så vi gick ner till pappas atudio i källarn och började lira lite. Jag på trummor, Hanna på gitarr, Beccis på bas och Karin sjöng. Det gick rätt bra faktiskt. Om inte så var det iaf askul!! :D

Puss

Bråttom!

Hej bloggen!

Nu har jag varit hemma i några timmar.
Har sprungit runt i huset och städat som en galning, haha. Men fint vart det, där jag har hunnit städa då. Ikväll kommer ju mina tjejer hem till mig och det blir bästbästbäst!! :)

Nu måste jag skynda vidare haha, Puss o hej

No one knows..

No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind the lies

No one knows what it's like
To be hated
To be faded
To telling lonely lies ..



Nu är det snart dags för mig att sova. Har försökt plugga nu ett tag, men det har inte gått så bra.. Hihi. Verkligen inte på "plugghumör" just nu. Trots att jag har tre läxor som jag verkligen borde läsa på nu. Men, så är det.

Imorgon är det fredag, och på kvällen blir det massa mys för då kommer Karin, Hanna och Beccis till mig. Vi ska laga tacos och käka, se på film och snacka massa, massa skit! Det blir bääst. ♥

Nu gott folk - sängen! Puss o gonatt


.. No one knows what it's like
to feel these feelings
Like I do
And I blame you

No one fights back as hard
On their anger
None of my pain in the world
Can show through

Nytt från Eminem


Eminem - Crack a Bottle (ft. Dr Dre & 50 Cent)

Torsdag


Ge mig en ny mobil?! ;o

Hej bloggen!

Idag var det en låång dag i skolan.
Slutade halv fyra, och kom hem med tåget runt fyra.
Nu sitter jag och läser lite bloggar, äter filmjölk med flingor och lyssnar på Eminem. Perfekt.. :)

Idag har jag för en gångs skul inte varit trött, tvärtom så har jag faktiskt känt mig ganska pigg! Den ni! Haha. Nej men det är ju faktiskt jobbigt att vara trött jämt, eller hur?

Puss



Shoes..

Tygskor 179 :- ♥ Ballerinaskor 349 :- ♥ Sandaler 369 :- ♥
Stövletter 1199 :- ♥ Kilklackpumps 459 :- ♥ Stövletter 849 :- ♥

Var inne på La Redoute förut och kollade lite, och såg att de har många snygga skor där.. Kan inte påstå att de är speciellt billiga, men inte så jättedyra heller. Lagom pris helt enkelt..

Vilka är dina favoriter? Själv vill jag ha alla, gah.. ♥

Hemma nu, snart iväg


Hej igen. Hehe det var ett kort o tråkigt inlägg förut, men jag hann inte skriva mycket mer för mamma var tvungen att ha sin dator. Men jag gick iaf på stan en stund innan jag tog tåget hem till Mjölby, hittade två tröjor som jag kan visa senare :)

Jag hade förresten bara två och en halv lektion idag i skolan istället för 6, hur skönt som helst! Och så slapp jag skolmaten med, mamma och jag köpte varsin tacotallrik istället. Gott gott!

Nu måste jag skynda mig till stallet, har ridlektion om typ en halvtimme! Och jag är inte ens ombytt än..! :O Haha.
Puss, hörs sen ♥


På mammas jobb

Hejsan. Sitter just nu på mammas jobb i Lionköping. Har varit hos en doktor idag och kollat upp min mage som nästan jämt gör ont, och tagit blodprov oså. Nu ska jag snart åka hem. Bloggar mer då.
Puss ♥

Battle in Seattle



Har precis sett på filmen Battle in Seattle.
Den var bra. Den var spännande och alla skådisarna i den är bra, bla min snygging Channing Tatum (anledningen till att jag tankade hem filmen) och Jennifer Carpenter som spelar Dexters syster i Dexterserien.

Nu ska jag duscha och trippla håret. Sen ska jag sova för jag är supertrött!
Puss&godnatt ♥

Hej sweeties!



Hej!
Allt bra? Med mig är det fint. Lite trött bara, men det är ju inget ovanligt.
Kom hem från skolan för en stund sen, har nu hunnit spela lite GH och ätit flingor :)

Idag är det plugg som gäller. Och sen kanske jag ska va med den kompisen jag inte kunde va med igår. Jag får se, om jag orkar.

Bilden är än en gång från i sommras. Haha. Ge mig sommar nuuu! ;D
Puss ♥

Enkelt men snyggt från h&m..


Linne 98:-
Kjol 98:-
Väska 179:-
Espadrillos 149:-

Det här skulle jag gärna ha på mig i vår/sommar när det är soligt och vamt ute. Jag älskar skorna och kjolen, och förgen på kjolen! :)



Usher!



Usher = snygg!
Så är det, och det finns nog ingen snyggare än honom. Dessutom är ju hans röst helt underbar.. Bilden är från Obamas invigning där flera andra artister var med och hyllade presidenten.


Usher - What's a man to do ♥

Måndag



Hejsan bloggen :)

Allt bra? Med mig är det iaf riktigt bra nu. Sitter och äter godis från julgransplundringen igår och dricker varm oboy med grädde. Yummiie .. (;

Ikväll ska jag kanske vara med en kompis och se film eller nåt. Annars blir det att bara ta lugnt, kanske virka lite på en väska jag håller på med i syslöjden.

Bilden förresten är tre eller fyra år gammal, och det är jag och min söta lillasyster på bild. Sommar.. Hihi.

Puss ♥

Plugg + Chai latte




Hej på er!

Nu har jag kommit hem både från mormor och från stallet. Och nu är det plugg som gäller. Gjorde mig en hemmagjord Chai Latte, för det går ju inte att plugga utan nåt gott att äta/dricka till..  (;

Så bilderna visar hur hela min söndagskväll kommer se ut. Kul va? :P
Hehe, puss :) ♥

Ändrade planer..

Den sista bilden jag slängde ihop igårkväll. :) Gillar den, där är så somrig.. Dock hatar jag minen jag gör x)

Det blev lite ändrat för mig idag, ska åka till mormor och morfar på julgransplundring (de vill så gärna att vi ska vara med så jag får väl åka då), och sen drar jag till stallet på möte. Får försöka plugga ikväll istället. Så det kanske inte blir så mycket mer updatering idag.. Men vi får se :)

Puss ♥


Söndag

Godmorgon!

Idag är det söndag, det betyder plugg för mig. Jag var ju hemma i fredags, och då hade vi igentligen tre läxförhör.. Så jag måste plugga till dem idag.
Annars händer det nog inte så mycket idag, US-möte i stallet ikväll bara. =)

Puss ♥

Godnatt sötisar!


(Jag vill bli blond igen..)

Här är en till av bilderna jag lekte lite med. Jag är ganska nöjd. Men bilden är väldigt pixlig för den är tagen med mobilkamera, men det är sånt man får tåla ju:) Annars tycker jag fick till det med ramen där, där mina ben "sticker utanför" ramen.. Ser nästan ut lite som jag sitter på den, hehe. =)

Jaja, läggdags nu. Godnatt, massa blöta pussar! ♥

Lekte lite..

Nu under kvällen har jag lekt lite i Photoshop. Det är min söta lillasyster på kortet, och det är väl snart ett år gammalt från när vi var i Björnrike.

Jag måste säga att jag är grymt nöjd, för att vara nybörjare på det där med skuggor.. Ska pilla lite mer så kanske jag kan visa något mer? :)

Förresten, angånde designen, alla ni som kommenterade förra inlägget verkade gilla designen som jag har nu, men de flesta tyckte det skulle vara kul med en förrändring. Så jag tror jag ska försöka slänga ihop något imorgon om jag får tid. Nu ikväll är jag för trött för att ens få någon inspiration, så det får vänta tills imorgon helt enkelt.

Låter det bra? :)



Ny desgin?

Nu vill jag veta eran åsikt om en sak, tycker ni jag ska göra ny design?

Jag har tröttnat på min nuvarande.. Okej, jag gillar den jättemycket men den känns lite tråkig just nu. Det skulle kanske kännas frächt med en lite ljusare bakgrund och några nya bilder..

Eller vad tycker ni?

Bäställda!



Nu har jag äntligen besällt hem ett par bruna linser! =D

Mamma och pappa är dock inte alltför glada på mig just nu, de tycker jag är såå utseendefixerad och att jag bara slösar mina pengar på ingenting.

Jag håller inte med dem. Att jag vill prova ha bruna ögon i en månad behöver ju inte betyda att jag är fixerad vid mitt utseende. Och det gör det inte heller. Jag vill bara prova, är nyfiken. Dessutom sparar jag edan 200 kr på linserna via en rabattkod, och mina pengar är ju mina pengar, inte någonting mina föräldrar behöver gå och oroa sig över.

Gaaah, jag längtar tills jag är 18, då har de ingenting att säga till om!
Då ska jg inte ens bo kvar här längre. Så det så. (;

Lördag

Gaah, nån mer än jag som blir galen på blogg.se?! Det är ju bara föör ofta det inte går att logga in! Jaja nu gick det iaf, hoppas det går att publicera med..

Idag vaknade jag rätt tidigt, vid klockan 10 faktiskt. Duktigt Karro! ;) Och, för en gångs skull sov jag hela natten. Somnade direkt när jag gick och la mig och vaknade inte en enda gång. Så stört skönt..

Nu på morgonen har jag städat. Det behövdes, man såg ett tjockt lager damm på alla möbler i mitt rum haha. Och golvet, ja, det ska vi inte tala om.. Men nu är det fint iaf =)

Hur har eran morgon varit? =) Puss♥

Är man sjuk så är man..


Min lunch bestod av två hamburgare med massa sallad,
sodastreamad jordgubbsdricka och Desperate Housewifes.

Sjuker

Hej bloggen.

Det blev som jag ville, jag är hemma från skolan idag. Jag vaknade vid två (herregud, hur kan jag sova så länge!?) och det var jätteskönt att få sova ut. Nu ska jag sätta på tvn och kolla på Top 20 på MTV. Kanske kollar på några avsnitt OTH eller så med. Ha det bra sålänge! Puss ♥

Today I'm wearing..

 
 

Långt linne - Cubus, Leggings - Lindex, Kofta - Gina Tricot,
Knästrumpor
- H&M, Stövlar - Din sko.

Ja såhär såg jag då ut idag. Men shit vad stövlarna ser blanka ut på bilderna, de är inte alls lika blanka på riktigt.. Så ni vet ;)

Nu ska jag sova. Godnatt ♥



Ful dag..

Idag har varit en ful dag. Jag är trött, har varit tjurig mot allt och alla, har onte i magen, ryggen, armarna och rumpan. Mår illa..

Ush, håller på att övertalar mamma och pappa att jag ska vara hemma imorn. Jag orkar verkligen inte skolan, för jag menar, hur mycket lär man sig igentligen när man bara är hängig och inte orkar lyssna på läraren? Jo, ingenting!

Så, imorn är jag förhoppningsvis hemma och vilar upp mig.

Puss på det. ♥

Torsdag

Hej bloggen.
Nu har jag varit hemma i en timme ungefär. Har tre läxor till imorgon så jag har pluggat sen jag kom hem och kommer nog göra det resten av kvällen..

Bjuder på den här låten sålänge, så bloggar jag mer ikväll.
Lil' Wayne - Trouble




Tom på ord

Hej igen :)
Kom hem från stallet för en stund sen. Ridlektionen gick sådär, hästen var lite galen haha. Men han var fin iaf :)

Jag är rätt tom på ord just nu, så jag säger väl godnatt redan nu..
Men vi hörs imorn, då har jag förhoppningsvis ngt att skriva om.

Massa blöta godnattpussar! ♥

It reminds me, that it's not so bad..



Eminem ft. Dido - Stan

Jag gillar Eminem. Älskar hans röst.. Och refrängen i den här låten är så fin :)



Onsdag

haha..

Hejsan =)

Jag kom hem från skolan för en stund sen, tog ett mellanmål bestående av filmjölk, flingor, rån med mjukost och såklart kaffe. Ser på nåt gammalt avsnitt av House som går på 4an just nu.

Snart ska jag till stallet och rida. Dressyr tror jag.
Blir kul, har inte ridit sen innan lovet..

Puss ♥

Cheap Monday





Visst är de här höga Cheap Monday jeansen från Caliroots typ hur snygga som helst!? De är på rea och kostar endast 249 kr (de gråa kostar 199), tidigare har de kostat 400.. Jag funderar faktiskt på att klicka hem de översta, har inga höga jeans och de här är ju sjukt snygga.. =)



090113

Hej bloggen.
Just nu sitter jag faktiskt framför tvn och bloggar.
Vi har nämligen en dator kopplad till tvn så man kan se på filmer man har på datorn. Ganska smart va :) ?

När jag kom hem från skolan gick jag direkt hit till tvn och såg två avsnitt av OTH. Så nu nr jg redan satt här tänkte jag att då kan jag ju lika gärna skriva ett inlägg härifrån. =)

Puss

Dagens outfit

   
T-shirt - Monki, ♥ Kofta - H&M, ♥ Jeans - Bikbok, ♥ Halsduk/sjal - minns ej

Det här ahde jag på mig idag. Eller, halsduken har jag på mig nu här hemma baraför jag är så jäkla kall.. Nån som kan komma och värma mig..? (a) Nej jag skojar bara, jag klarar mig =)

Förresten, vad mörkt mitt hår blev på bilderna!
Ser ju nästan svart ut..


Nytt från Akon


Var inne och kollade på Akons hemsida, och såg att han äntligen har spelat in videos till två låtar från hans nyaste album Freedom.

Det är låtarna Right Now och I'm So Paid. Båda är jättebra tycker jag =)
Eftersom videorna inte ligger ute på Youtube eller liknande än, så fanns det tyvär ingen embeed så jag kunde ladda upp dem här på bloggen. Men klicka på en låt så kommer du direkt till videon!



090112

Hej sötnosar! =)

Hur är det med er? Med mig är det ganska bra,
lite ont i magen bara men annars bra. Idag har
jag varit riktigt pigg faktiskt, för att vara måndag då.
Hade bara lite svårt o vakna i morse,
men jag piggnade till av en kopp kaffe ;D

Ikväll blir det plugg för min del.
Har massa läxor till på fredag
så det är lika bra o sätta igång nu.

Tänkte slänga upp dagens outfit sen,
kanske nånting att börja med? Nej, jag
vet inte. Får bli en sån idag iaf :)

Puss! ♥













Now I look forward to every day..


Akon ft. Wyclef - Sunny day

Den låten är bra. Otroligt bra! Trots att Akons låtar är mina absoluta favoriter, trodde jag aldrig att jag skulle kunna känna så mycket för någon av hans låtar. Men, jag trodde fel. För den här låten får mig att känna mig stark, att se framåt. Den får mig att känna, att allt kommer ordna sig förr eller senare.

.. welcome to my Sunny Day ♥

En önskeoutfit



Cardigan - £ 32.00, Jeans - £ 40.00, Ankleboots - £ 75.00, Väska - £ 30.00

De här kläderna från Topshop skulle jag gärna ha på mig. Allt finns under Nyheter förutom skorna..

Söndag 11 januari

sommar...

Söndag.
Lugn, skön söndag utan någonting på chemat.
Skönt!

Idag blir det alltså bara att ta det lugnt för mig. Jag funderar på om jag kanske ska bada fotbad och göra hårinpackning eller nåt sånt, men jag får se.

Nu på morgonen har jag spelat GH. Och ja, det är fortfarande Rag Doll som gäller. Håller på och lär mig några andra låtar på Hard och Expert, men det går inte lika bra ;)

Puss ♥

Bloggfri lördag

Hej på er.
Idag har jag varit social hela dagen. Hehe.
Först var jag med Amanda. Vi var här och såg på Twilight.

Den var bra. Lite annorlunda, men bra. Deras kärlek för varandra var fin.
En sådan kärlek som nästan bara verkar finnas i filmer, sån som är svår att hitta. Det var fint, verkligen.

Sen gick Manda hem, och Hanna kom hit. Vi var ute och gick och pratade, och sen satt vi i mitt rum och pratade hela kvällen. Hur mys som helst. Vi pratade om allt och ingenting, sånt som vi tjejer brukar vara bra på :)

Hur har eran dag varit? :)

Fredag


Hej gott folk! ;)
Då var första skolveckan slut då, äntligen!
Och jag är stört trött. Första lektionen imorse var franska och vi såg på film. Jag orkade inte sitta upp så jag la ner huvet på bänken, och var supernära på att somna haha! Men det gjorde jag inte , lyckades hålla mig vaken :)

Igår blev det bara ett inlägg för min del, jag hade nämligen så himla ont i magen. Så jag gick och la mig vid sju och sov till nio. Då gick jag upp och duscha och sen gick jag och la mig igen. Ganska skönt.

Bilden är förresten snart tre år gammal. Visst hade jag fint hår?
Det var innan jag klippte av det och började färga sönder det.. :p

Puss&kram

Första skoldagen

Jaha, idag var det ju skola. Det var helt okej faktiskt.
Segt dock, för första lektionen var kemi och vi satt o skrev hela lektionen om fotosyntesen.. Sen matte, slappt för jag och Elvira satt och snacka såklart :)

Sen var det syslöjd! Så himla kul! Förra terminen hade vi hamkunskap istället, så det var riktigt kul o ha slöjd igen. Sen hade vi två timmars rast. Vi satt i gårn och snacka med några lagom roliga killar i klassen. Till sist hade jag teknik på elevens val. Ska försöka höja mitt G till VG. :)

Nu ska jag kila en stund. Puss! ♥

Onsdag och snart skola..


Hej bloggen. =)

Nån mer än jag som diggar min uppdatering idag?
Nej, jag skulle väl inte tro det ;)

Jag har iaf varit med Amanda idag. Mys! Vi var hos henne, hos mig och på stan och på lite annat äventyr. Det äventyret är hemligt. :) Nu är jag trött och ska nog snart sova så jag orkar upp imorgon.

För då är det ju den där förbannade skolan. Jag orkar inte!
Skulle vara så skönt med lov i några dagar till.. Eller veckor, eller månader..
Eller , ja, ni fattar va? Jag är helt enkelt inte redo för skolan imorn. Ska dock bli kul och träffa les vänner igen, det är väl det enda positiva jag kan komma på just nu.

Bilden ovan står för att jag vill ha sommar. Gash! Vad jag vill ha sommar nu.
Eller iallafall vår, då man börjar se slutet på vårterminen och då man kan vara ute och njuta av solen och då man kan lägga undan alla tjocka kläder man tagit fram för vinter. Ge mig sommar, Tack!

Och med det sagt säger jag godnatt ♥

You can't hurry love..

God kväll bloggen.
Jag har varit hos en kompis typ hela dagen, därav inga inlägg. Vi såg på Hajen. 

Det är väl så gott som allt jag gjort idag. Så, nog om min dag, jag kan bjuda på några smarta tankar istället. (Och lite mindre smarta kanske?)



You can't hurry love, no,
you just have to wait .
..

Smarta ord. Mycket smarta. Nånting man borde tänka på tycker jag.
Dock är väl jag den, om någon, som inte tänker på det.
Man kan inte skynda på kärlek. Så sant, men så svårt.

Och misstag gör man väl hela tiden, men ett sånt här misstag?

Nej, det är tveksamt faktiskt.


Kan tyvär inte tala om här vad det är, men det är lika bra det antar jag.

Nej hurrni, vet ni vad jag ska göra nu?
Jo, jag ska se ett avsnitt OTH och sen sova. Själv.
Det är nog den bästa kuren. Och enklaste?

Godnatt ♥

Tävling hos Febb



Jag är med i en tävling hos FEBB, där man kan vinna de här fina sakerna från Friis&co. Var med och tävla du med? ;)

Jag har en inbygd kompass

Haha säg att jag har dålig humor, men det här var det roligaste jag hört på länge! Haha, "Jag har en inbygd kompass" :)



Inte på humör för matte..

Now I cannot speak, I lost my voice
Speechless and redundant
'Cause I love you's not enough
I'm lost for words.


God kväll gott folk.
Lite dåligt med besökare och kommentarer idag tycker jag allt. Haha.
Jag har försökt plugga matte nu i säkert två timmar, det har inte gått så bra.

Men jag orkar inte, det är ju liksom lov. Och jag fattar ingenting av kvadratrötter och vafan allt den där skiten heter. Jag är verkligen inte på rätt humör för matte. Eller som Hanna skulle ha sagt, [Änd aj äm nåt inn thä mud]. Ganska bra sagt tycker jag.

Hanna har förövrigt nyss skaffat sig en blogg, den hittar ni här.
Eller i menyraden längst ner under "länkar".
Förövrigt kollar jag runt bland massa sommriga bilder på datorn och dreglar efter sommarn. Vore det inte helt underbart med 30 grader varmt och sol och bad, mitt i den här äckliga kylan?

Puss

P.S.  Fråga mig inte varför jag lyssnar på Green Day.
Min "punkperiod" var faktiskt flera år sen.. ;)  D.S

Måndag 5 januari


Shuuululu :)

Hehe. Idag är det en sån där seg dag. Iaf för mig.

Har rent ut sagt inte gjort ett skit nu på morgonen/förmiddan. Eller jo, jag har duschat och sett OTH men det är väl typ ingenting.

Ska leka med syster nu , sen ska jag nog möta upp en "kompis" (Ja, kompis är kanske inte det rätta ordet men jag kom inte på nåt bättre) ikväll, eller om några timmar eller så kanske. Nej nu tjatar syrran, haha.

Puss ♥

Dagens-lista

Dålig uppdatering idag, jag vet.
Men jag har verkligen inte gjort nånting, så därför har jag inte heller haft något att skriva om. Men jag hittade en liten liste som jag tänkte göra nu innan jag går och lägger mig.

Dagens:

Outfit: Mjukisbyxor, linne och tjocktröja
Bästa: Guitar Hero och Viktor är hemma :)
Sämsta: Trött som ett as
Köp: Inget
Dryck: Vatten och O'boy med grädde
Låt: Aerosmith - Rag Doll
Mat: kommer inte ihåg :P
Smink: Inget
Tv-program: One Tree Hill

Godnatt, hörs imorgon. Då blir det förhoppningsvis lite mer uppdatering.
xoxo Karoliiinah ♥

Rag Doll


Hej på er. :)
Vad händer? Här händer inget. Ska snart plocka lite i rummet och så.
Förövrigt har jag spelat Guitar Hero hela morgonen.
HellYeah, jag blir bara bättre och bättre för varje låt jag spelar! ;)

Favoriten är Rag Doll med Aerosmith. På expert såklart.


One picture

Har precis varit hos mormor och käkat. Och ush vad hon bjuder på mycket haha! Förrätt, varmrätt, efterrät och fika.
Ni kan ju gissa om jag är mätt? :) Nu ska jag redigera lite bilder tänkte jag. Kanske knåpa lite i PS om jag orkar, annars blir det Picasa.

Bjuder på en bild på mig. Kan jag inte puta lite mer med läpparna? (a)
Hihih. Pössen ♥


Robin, Johan, Kevin, Alice





Nu har jag precis kommit hem från stan och det var helt galet!
Har aldrig sett så mycket folk i lilla Mjölby som det var idag.
Och självklart var det ju Johan som alla småtjejer stog och skrek hysteriskt till.

En tjej som stod längst fram svimmade till och med, bara för det var så trångt och för alla trängdes så mycket för att se Johan.
Jag menar, herregud! Så bra är han väl inte?
Okej, han var bra på avslutningarna i skolan och så, (han ägde faktiskt scenen om jag ska va ärlig), men han är ju inte ens hälften så bra artist som Kevin.. Haha. Sjukt var det :)

Robin är ju dåligast på scenen, men lätt snyggast.


Stan med Johan P och Kevin

Old Pic (:

Godmorgon!

Idag måste jag säga att jag är uppe tidigt. Ja, för att vara mig så är det faktiskt väldigt tidigt. Men om en timme typ så kommer Elvira till mig.

Vi ska till stan här i Mjölby och se på Kevin, Johan Palm och de andra Idolerna.
Läste att den ända gången Johan är med är tydligen här i Mjölby, men det är ju kanske inte så konstigt eftersom han bor här.. :)

Nu ska jag platta håret! Puss&kram ♥

Dagens låt


Beyonce - Halo

Året 2008..

Ja, haha som alla vet så är ju äntligen året 2008 över.
Jag har varken hunnit eller orkat, men nu tänkte jag göra en liten resumé över mitt år med bilder och text. Den som bryr sig får gärna läsa och kanske lämna en kommentar, den som inte bryr sig behöver inte kolla. :)


Hårfärgen

Den största skillnaden på mig under 2008 är nog ändå min hårfärg.
Här kommer mina hårfärger i bild, Januari - December:

Januari: Jag började året som brunett- nästan svarthårig. Trivdes ganska bra som det men "drömde" om att vara blondin.. :P

Januari - februari: Två dagar innan skolan började efter jullovet fick jag för mig att jag skulle bli blond. Så jag och mamma köpte två intensivblonderingsförpackningar och började färga. Efter första färgningen såg jag ut som en zebra i huvudet, då min brunsvarta färg var lite ojämn. Efter andra färgningen såg det faktiskt ganska normalt ut. Lite smått röd-orange bara. Men jag gav mig inte, så mamma åkte ner och köpte en till färgförpackning och den här gången såg det förjävligt ut. Knallgult i hårbotten och morotsfärgat på resten. Mamma vågade inte färga mer då det var risk att det skulle gå av och bara bli ännu värre, så hon ringde frisören. Jag fick tid där, men hon kunde inte göra annat än göra håret jämnorange. Så i en månad gick jag runt med orange hår och blev kallad morot.
Ganska kul när man ser tillbaka på det :)


Mars - april: Tillslut tröttnade jag på det oranga håret och gick till en annan frisör som lade i massa blonda slingor, och nu började det se någorlunda ut. Dock var jag allt annat än nöjd med mitt hår.


Maj: Jag blev "stammis" hos frissan. Nejdå, men det kändes så. Och de flesta frisörerna där kände igen mig som "hon som blonderade håret hemma och misslyckades totalt". Haha. Men håret blev blondare och blondare, men samtidigt gulare och gulare. Silvershampo blev min stora kärlek. ;)

Juni: Fortfarande gult hår men silvershampot gjorde susen och jag var ute i solen så mycket jag kunde bara för att håret skulle bli blondare. Ska jag vara ärlig så var jag nog ganska fixerad vid mitt hår och att det gula skulle bort.


Juli - September: Blond och brun. Äntligen var jag nöjd med håret, och nästan allt gult var borta.

Oktober: Jag tröttnade på att ständigt behöva färga utväxt, så jag tonade håret ljusbrunt. Jättenöjd och trivdes verkligen i den färgen.

Oktober: Eftersom det bara var toning, så blektes håret mer och mer. Och det såg bara tråkigare och tråkigare ut.

November: Gjorde blonda slingor, håret såg riktigt fräscht ut och jag var supernöjd.

December: Tröttnade till slut självklart på det mörkblonda/ljusbruna håret så jag färgade mörkbrunt.
Och så ser det ut nu! :)



Vänner

Något annat som har ändrats väldigt mycket under året är mina vänner.
Jag förlorade min bästa vän, men skaffade samtidigt nya vänner som gör mig glad.

Blev jättebra kompis med Loppan och Elvira, som går i min klass. Jag och Elvira hade sjukt kul på praontillsammans, trots galna Vietnameser. Och båda två har jag roligt med i skolan. Utan dem skulle det inte vara lik kul. :)

Började umgås mer med Amanda. Vi har gått i samma klass sen sexårs, och varit vänner. Eller ja, mer eller mindre från år till år haha. Men när jag bytte skola 2007 så förlorade vi kontakten med varandra för ett tag, men 2008 tog vi upp kontakten och blev jättebra kompisar.

Jag lärde känna och blev kompis med Josefine. Det började med att hon var tillsammans med min bror ett kort tag under 2007, och jag gillade henne inte alls. Sedan blev min kompis Hanna bästa kompis med Josse och vi började i samma dansgrupp och tillslut när jag lärde känna henne så blev vi riktigt bra kompisar. Nu har jag dock inte träffat henne på ett tag men det ska det bli ändring på! :)

Hanna, Rebecca och Karin. Har haft otroligt kul med dessa tre sötnosar. Örebro, Danmark och inte minst våran grillkväll hemma hos mig.

Någon som har betydit mycket för mig är min coola gbgare, Viktor. Jag träffade honom på RUM-festivalen i Örebro, och sen dess har vi hållt kontakten bra. Jag glömmer aldrig våra "smschat" på nätterna. Haha.


Åkte snowboard för första gången i mitt liv

Yes, jag lärde mig att åka snowboard. Dock slutade det med en spricka i handleden och blåmärken över hela kroppen, men det är ju smällar man får ta ;D


Jag konfirmerades







Lekte rockstjärnor i Danmark


Har inga bilder därifrån men här är iallafall en på mig och Patricia i bussen. Hade sjukt kul i Danmnark.


London





Jag åkte ju till London med familjen under höstlovet. Höjdpunkten på hela året. Såg det mesta som finns att se i London, gick på musikal och shoppade på Harrods.



Ja, det var väl det mesta. Eller jag glömde en sak, Bloggen såklart!
Jag började ju blogga :)
Haha, Puss ♥

090102

Godmorgon, haha!
Nån mer än jag som sitter i pyjamas såhär dags? :)

Jaja, jag ska iaf inte göra nånting idag så det är ju lugnt.
Har legat och kollat på One Tree Hill nu på morgonen. Såg även det igår kväll, fram tills tolv eller nåt. Och jag älskar det! Det känns som man hela tiden känner igen sig själv i karraktärerna där. Inte för hur de ser ut eller så, utan hur de tänker och vad de gör. Det är nog världens bästa serie. Punkt.

Pussen ♥

Nyårsdagen

Hej. Gott nytt år på er!

Nyårskvällen spenderades ju som sagt i Mantorp hos Loppan.
Vi åt, var ute och smällde smällare, och vid tolvslaget skålade vi med champagne och smällde lite mer. Trevlans!

Jag kunde dock inte sova inatt, Loppans rum är fullt med katter som springer runt och busar och hoppar upp i sängen, så det var helt omöjligt att sova. Men tillslut gick det, och nu är jag jättetrött.

Tror inte det blir mycket mer uppdatering idag. Känner inte riktigt för det.
Men men så är det. Vi hörs!

xoxo Karoliinah