London dag 1

Dag ett i London, söndag:
Idag tog vi ganska lång sovmorgon. Åt frukost på hotellet och sen gick vi ut. Vi gick först till Hyde park, en jättestor park mitt inne i london. Bredvid parken låg även ett stort palats där prinsessan Diana bodde ibland, innan hon dog. Sen gick vi vidare till Notting Hill. Vårat kvarter, Queensway, ligger precis bredvid så det var inte långt att gå, ovh självklart att man måste se Notting Hill när den filmen är ens favoritfilm, eller hur? :) Det var jättemysiga små gator där, och några affärer. JAg köpte faktiskt en jacka där, jättefin är den.

Efter Notting Hill tog vi tunnelbanan till Picadilly Cirkus och kollade där. Vi tog en lunch på Mc Donalds och sen gick vi till Hamleys, världens största leksaksaffär! Jättestort var det, mer än 8 våningar fullt med bara leksaker. Haha det var rena himmelriket för min lillasyster (mig med faktiskt).

Sen gick vi till Abbey Road, där Beatles spelade in en skiva. Vi gick även över övergångstället som de gick över på omslaget. Och juste det, mamma och pappa förlovade sig där med för måånga år sen, hur gulligt är inte det!? :D

Efter det mötte vi upp mormor, morfar, Hasse (morbror) och Maria (hasses sambo) och Tony (Hasses kompis som bor i London), för att äta på en restaurang. Men vi kom dit lite för tidigt så vi gick till Covent Garden, en slags marknadsplats i närheten. Där utanför såg vi en man som balanserade en cykel på huvudet! Vi stannade kvar för att titta, och då började han göra massa andra konster. Han var jätteduktig! Sen gick vi till Sarastro som restaurangen hette och åt med de andra. Jättegod mat, dock fick vi vänta ganska länge på den. Menmen :)






















Hyde Park


Syster framför "sjön" i Hyde Park


En gullig ekorre


Trädgården utanför palatset


En gata i Notting Hill


Drack en supergod Chai Latte på ett café :)


Mamma&pappa pussas under samma träd som de
förlovade sig under!


Syskonen Hollén utanför Abbey Road studion


Haha, vi var inte de enda kan jag lova ^^


Picadilly Cirkus!


Me @ the undergrown, Där ser ni min fina jacka med (:


Han som balanserade cykel på huvudet


Här balanserar han på en hand, så grymt stark han måste vara!


Sen tog han upp en ur publiken, och dök genom
hans armar


Jag på Sarastro

Så, nu blev det ett superlångt inlägg, det får räcka för just nu. Resten av resan kommer senare :) Men visst ser det härligt ut? Trots att det regnade, haha. Jaja, Enjoy the pictures! Puss♥

Kommentarer
Postat av: Amandajosefine

Regningt väder - typiskt London. Men det ser ändå mysigt ut!

2008-11-01 @ 19:16:59
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback